Om cookies A A A Høy kontrast RSS YouTube Flickr
AvtaleGiro/eFaktura Meld deg som frivillig Organisasjon Kontaktinfo Nettkart English
Harstad kommune
Logo Trygge lokalsamfunn/Safe Community
Du er her: Hjem/Kultur og fritid/Den kulturelle skolesekken

Kritikerrroste DoPPler i DKS

Mange gode tilbakemeldinger for kritikerrroste DoPPler, som ble vist i Den kulturelle skolesekken for flere ungdomsskoler i Harstad i månedskiftet oktober/november 2016.

DoPPLer.jpg
Begeistrede ungdommer fra Seljestad på forestilling med DoPPler. Foto: Tone A. Karlsen

Forestillingen DoPPler er en upretensiøs og leken studie i menneskesinnet og kroppen. Tre mannlige dansere fra dansekompaniet Kartellet balanserte på en egg av alvor, banalitet og ømhet - gjennom idrettslek, folkedans og akrobatikk. Alt innpakket i en atmosfære av nyskrevet folkemusikalsk rytmikk, klang og stillhet fra Ragnhild Furebotten og Arnfinn Bergrabb/Ole-Jakob Larsen.

DoPPler ble også nylig kåret av Kritikerlaget som årets vinner av kritikerprisen i dans.

Ungdomsskoleelevene fra Seljestad, Stangnes, Kila og Hagebyen fikk i månedsskiftet oktober/november, se den kritikerroste forestillingen og ungdommene var veldig begeistret etterpå.

Her er kommentarene fra 9C på Hagebyen skole:

- Spretne utøvere. Mye morsommere enn vi hadde trodd. Imponerende styrke, triks, kul akrobatikk. Gøy at publikum ble involvert (selv om vi var litt redde for å snuble dere), for eksempel ta skjerfet og brillene til elevene. Vi lo så mye at vi gråt! Veldig morsomt å se på. Dette kan vi anbefale til andre!

17. november 2016
Sist oppdatert: 17. november 2016
Powered by CustomPublish AS