Harstadhallen

Harstadhallen ligger sentralt i byen ved Harstad Stadion og administreres sammen med Hålogalandshallen og øvrige anlegg i området. Med ca. 350.000 brukere i året gjør anlegget til den mest populære arena i byen.

Harstadhallen ble bygd i 1976 og eies av Harstad Kommune. Foruten til terminfestede trening- /arrangementer, kan hallen også leies ut til andre arrangement, som f.eks. messer, dansearr., dataparty, m.m.

Sammen med Hålogalandshallen og minihallen har vi totalt gulvareal på 4300 m2 til disposisjon, som sammen med øvrige tekninske installasjoner, kan ta imot de fleste typer arrangementer.

Hålogalandshallen

Hålogalandshallen ligger sentralt i byen ved Harstad Stadion og administreres sammen med Harstadhallen og øvrige anlegg i området.

Hålogalandshallen ble bygd i 199? og eies av Harstad Kommune.
Foruten til terminfestede trening- /arrangementer, kan hallen også leies ut til andre arrangement, som f.eks. messer, dansearr., dataparty, m.m.

Sammen med Harstadhallen og minihallen har vi totalt gulvareal på 4300 m2 til disposisjon, som sammen med øvrige tekninske installasjoner, kan ta imot de fleste typer arrangementer.

Landsåshallen

Landsåshallen er en flerbrukshall for inneidrett beliggende i landlige omgivelser i Novkollen 50

Treningstid 16.00 - 23.00

Utleie av lokaler

Vi leier ut kafeteria med plass til 60 personer. Godt utstyrt kjøkken - Dekketøy til 60 personer. Passer til ulike anledninger samt møter og kurs. Rimelig leie.

Stagneshallen

Idrettshall med mange muligheter

Driver: STANGNESHALLEN AS
Postadresse: Valanveien 2, 9409 HARSTAD

Daglig leder:
Harald Vollen
Mobil: 909 17 400

Mail: stangnes.hallen@online.no

Stangneshallen ligger i Stangnes Idrettspark litt sør for byen. Stangnes Syd næringsområde og Amfi Kanebogen senter ligger i ummidelbar nærhet. Stangneshallen er pr. definisjon en flerbrukshall tilpasset flerbruk. I tillegg til utleie til idretten benyttes Stangneshallen til annen virksomhet.

Stangneshallen kan med sine 3 store og små møterom møblert med stoler og bord kan leies fra inntil 10 personer opptil 60 personer. Blir det flere tar vi gjerne i bruk idrettshallen. Her har det på det meste vært 360 deltakere på kurs/konferanse.

Kafeteriaen med kjøkken benyttes fra " VUGGE TIL GRAV ". Det betyr at vi driver utleie innenfor barndåp, bursdagsselskaper, konfirmasjon, bryllup til sørgeserimoni. Idrettshallen leies ut til ulike arrangementer som dansetilstelninger, kurs/konferanse, messer, sosiale tilstelninger, lan, kortreff etc.

Store parkeringsplasser finnes også. Ved spørsmål om leie, kontakt daglig leder.