Datoen er satt. 16. til 20. september arrangeres det arbeidsmiljøfestival for sjuende gang for de ansatte i Harstad kommune. Målet er å skape mer samhørighet, trivsel og glede både innen egen avdeling og enhet, men også på tvers i Harstad kommunes organisasjon. 

Gavepakke
- Dette er et fellesskap for alle ansatte, og er en gavepakke for arbeidsmiljøet, sier HMS-rådgiver Mona Paulsen i Harstad kommune. 

Dugnad
- Dette er en festival som lages på dugnad. Det er også årets flotte plakat et symbol på. Den er laget sammen av brukere av Torsdagsklubben, og er et uttrykk for hva vi ønsker; samspill, glede og mangfold.

Utfordres til en aktivitet
Ønsket til arrangørene er at hver enhet klarer å få til en aktivitet; stor eller liten, slik at programmet blir spennende og inkluderende.

- Vi har tidligere arrangert alt fra rebusløp, fjell-, båt- og sykkelturer, foredrag, kurs og andre opplevelser som skaper et fellesskap og trivsel, så vi har mange gode eksempler på hva som kan gjøres.

- Vi tror det skal være mulig, og vi håper ledere og ansatte ønsker å være med å skape årets festival sammen med oss. Vi har systemer for registrering og kan bistå med forberedelser, så det skal være enkelt å bidra, sier hovedverneombud Dag Gyltnes.

Har du forslag til hva du eller din enhet ønsker å bidra med, send en e-post til festivalen@harstad.kommune.no